Juventus breidt voorsprong uit, winst Milan

16 december 2012, 16:56   Bijgewerkt: 16 december 2012, 17:17

Juventus heeft zondag de koppositie in de Serie A verstevigd. De ploeg van trainer Antonio Conte was in een half uur klaar met Atalanta: 3-0. Alle doelpunten vielen in de eerste 27 minuten en kwamen van Mirko Vucinic, Andrea Pirlo en Claudio Marchisio. Toen Atalanta met tien man was komen te staan na rood voor Thomas Manfredini, stokte de productie van de 'Oude Dame'.

Zonder Nederlandse inbreng won AC Milan in San Siro met 4-1 van Pescara. Twee Milanese doelpunten kwamen van Pescara-spelers, onder wie Jonathas (ex-AZ). Stephan El Shaarawy maakte zijn 14e treffer van het seizoen voor Milan. Met 27 punten staan de 'Rossoneri' zevende in de Serie A.

AS Roma, waar Stekelenburg opnieuw afwezig was, verliest dankzij een nederlaag in de uitwedstrijd tegen Chievo Verona de aansluiting met de top van de Serie A. Door een laat doelpunt van Sergio Pellissier won de thuisploeg met 1-0.

Met 41 punten uit 17 wedstrijden gaat Juventus fier aan kop in de Italiaanse competitie. Naast belager Internazionale verloor zaterdag bij Lazio Roma, waardoor het verschil op de ranglijst nu al zeven punten bedraagt. Napoli kan Inter later op zondag passeren als het wint van Bologna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen