Deze week duidelijkheid Cziommer

Koen Freriks
9 mei 2006, 21:35

Deze week verwacht Roda JC duidelijkheid van Simon Cziommer. De middenvelder kwam in de winterstop op huurbasis over van Schalke 04, waar hij transfervrij mag vertrekken. Naast Roda JC is een topclub geïnteresseerd in de diensten van de Duitser.

Cziommer heeft inmiddels volgens hem twee "duidelijke, open en prettige" gesprekken gevoerd met de Kerkradenaren. Cziommer is gecharmeerd van Roda JC-trainer Huub Stevens en heeft laten weten dat zijn keuze voor een nieuwe club ook sterk afhankelijk is van de trainer. Nu het vrijwel zeker is dat de Limburgse oefenmeester in Kerkrade blijft, kan dat een voordeel zijn voor Roda JC.

Momenteel is er naast Roda JC een topclub die hengelt naar de diensten van de voormalige FC Twente-speler. "Stel dat bij de topclub die aan hem trekt een topclub is waar de trainer nog niet bekend is cq was, kan dat nog meespelen. Wij gaan er hoe dan ook vanuit dat Simon uiterlijk deze week aan ons laat weten of zijn voetbaltoekomst wel of niet in Kerkrade ligt," laat Roda JC-directeur Huub Narinx weten tegenover L1.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen