Aanbieding voor Pato, Robinho wil weg

19 december 2012, 18:24

Alexandre Pato is wellicht aan zijn laatste dagen bij AC Milan bezig. Adriano Galliani, vicepresident van de Rossoneri, bevestigde woensdag dat er een aanbieding is binnengekomen voor de blessuregevoelige aanvaller uit Brazilië.

Het bod is naar verluidt afkomstig van Corinthians, de kersverse wereldkampioen. De Brazilianen zouden 15 miljoen euro voor Pato over hebben. Mogelijk wordt ook Corinthians-middenvelder Paulinho bij de deal betrokken. "Er is inderdaad een aanbieding voor Alexandre Pato binnengekomen", vertelde Galliani in gesprek met Milan Channel. Hij hield zich verder op de vlakte.

De kans bestaat eveneens dat Pato's landgenoot Robinho in de winter vertrekt bij Milan. Galliani: "We doen er alles aan om hem te behouden, al ben ik er niet zeker van dat dat ook gaat lukken. Robinho heeft het hier naar zijn zin, maar zijn vrouw en kinderen verlangen naar de stranden van Santos. Ik hoop hem te overtuigen hier te blijven, maar zelf wil hij graag terug naar zijn geboorteland."

M’Baye Niang blijft overigens wél bij Milan. De Franse aanvaller, vandaag 18 jaar geworden, tekende op zijn verjaardag een contract tot de zomer van 2017.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen