Gilissen: "Boek dicht, verder met competitie"

20 december 2012, 10:07

NAC Breda bouwde de afgelopen jaren een reputatie als cupfighter op. Vooral in uitwedstrijden wist de ploeg regelmatig te stunten in de beker, maar voor eigen publiek tegen Heracles Almelo ging het woensdag mis. Het werd in Breda 1-3.

De klap van die uitschakeling komt hard aan, zegt middenvelder Tim Gilissen op de clubsite. "Het was natuurlijk al de achtste finale, en we hadden absoluut kunnen winnen, dus dit is wel een klap. Aan de andere kant moet je gewoon het boek dicht doen en verder gaan met de competitie, want die is op het moment heel belangrijk."

In de competitie staat NAC zestiende, een positie die aan het eind van dit seizoen zou leiden tot een plek in de nacompetitie. Gilissen is echter hoopvol dat het op korte termijn beter zal gaan. "Het gaat steeds beter, we ontwikkelen ons goed en een aantal jongens worden ook beter. Aankomende zaterdag tegen PSV zal het niet makkelijk worden, maar we moeten de stijgende lijn nu doortrekken en omhoog kijken."

Alex Schalk sluit zich daarbij aan. "Vorig jaar wonnen we thuis met 3-1 van PSV, dus daar moeten we vertrouwen uit putten, net als het spel van vandaag. We hadden verdiend om de volgende ronde te halen, maar pakken hier de positieve punten van en gaan er dan zaterdag tegenaan om strijd te tonen en drie punten te halen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen