De Jong en Boerrigter: "Verkeerde keuzes"

23 december 2012, 17:08   Bijgewerkt: 23 december 2012, 17:43

Ondanks een groot aantal uitgelezen kansen wist Ajax de uitwedstrijd bij FC Utrecht niet in winst om te zetten. Met name aanvallers Siem de Jong en Derk Boerrigter kregen enkele uitstekende mogelijkheden hun ploeg met een zege de winterstop in te schieten. Volgens het tweetal was dat voornamelijk te wijten aan verkeerde keuzes.

"Als je naar de eerste helft kijkt hebben we onszelf tekort gedaan", aldus De Jong tegenover Eredivisie Live. "We hebben genoeg kansen gecreëerd, maar er moeten er gewoon een paar in voor de rust. Als ik naar mezelf kijk, bij de mogelijkheden waar ik oog in oog sta met Ruiter, had ik gewoon moeten aannemen en schieten. Verkeerde keuze. Later in de wedstrijd zie je ook jongens op de keeper aflopen terwijl er naast hen ook iemand volledig vrij staat, maar dan spelen we hem niet af. Ook weer de verkeerde keuze."

Derk Boerrigter is het eens met zijn aanvoerder. "Je moet in een split second beslissen wat je gaat doen. De ene keer schieten, de andere keer afleggen. We hebben vandaag te vaak de verkeerde keuzes gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen