Koevermans: "Niet eindigen met zware blessure"

Ger
3 januari 2013, 08:38

Danny Koevermans denkt voorlopig nog niet aan het einde van zijn loopbaan. De van een zware kruisbanblessure herstellende spits wil zijn rentree maken bij Toronto FC. Daarna kiest hij mogelijk nog voor een verblijf bij een andere club.

"Ondanks die zware knieblessure is het een geweldig avontuur. We speelden de Champions League van Noord- en Midden-Amerika. Wedstrijden in Mexico, Panama en Nicaragua, echt geweldig", zegt Koevermans in het AD. "Ik kan inmiddels iedereen een stap naar een ander land, naar een andere competitie aanraden."

"En het sportieve niveau valt zeker niet tegen. Het is typisch Nederlands om te denken dat het voetballen in Canada en Amerika niet veel voorstelt. Geloof mij, van de clubs uit de MLS zou er niet eentje degraderen uit de Eredivisie. Lekker afbouwen? Slaat helemaal nergens op. Iedereen is hier topfit, er valt hier niet af te bouwen. Je moet elke week voluit gaan."

De oud-PSV'er gaat na zijn rentree bij Toronto FC wellicht nog een laatste avontuur aan. De Eredivisie staat echter niet op zijn lijstje. "Een terugkeer naar Nederland? Zoals ik er nu in sta, zeker niet. Ik wil bij Toronto nog iets laten zien en dan eventueel nog één ander avontuur. Het mag niet eindigen met een zware blessure."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen