Sneijder laat zich weer zien bij Internazionale

Ger
3 januari 2013, 13:59   Bijgewerkt: 3 januari 2013, 14:06

Wesley Sneijder heeft donderdag de training bij Internazionale hervat. De 28-jarige middenvelder heeft echter nog altijd een conflict met de clubleiding, waardoor het zeer de vraag is of hij bij de Italiaanse topclub zal blijven.

Sneijder had van Inter een extra dag vakantie gekregen. De aanvoerder van Oranje heeft al maanden geen officiële wedstrijd meer gespeeld. Aanvankelijk stond hij aan de kant vanwege een blessure, maar inmiddels ligt hij al geruime tijd overhoop met de clubleiding. Sneijder weigerde om zijn contract tussentijds tegen een verlaagd salaris te verlengen.

Door de onvrede werd de oud-Ajacied de afgelopen weken in verband gebracht met onder meer Liverpool, Tottenham Hotspur, Anzhi Makhachkala, Schalke 04, AC Milan en Paris Saint Germain. Die laatste club liet bij monde van technisch directeur Leonardo echter weten dat Sneijder niet in hun plannen voorkomt.

Trainer Andrea Stramaccioni zette onlangs overigens de deur weer open voor een rentree van de spelmaker in het elftal van Inter. "Zijn shirt ligt klaar", zo liet hij optekenen. Inter hervat de Serie A zondag met een duel bij Udinese. Stramaccioni heeft nog niet laten weten of hij Sneijder weer opneemt in zijn selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen