Gerbrands: "Andere maatregel tegen wanbetalers"

3 januari 2013, 23:21

AZ begint het wachten op het geld van Parma voor de transfer van Graziano Pellè, in de zomer van 2011, steeds vervelender te vinden. De Alkmaarders hebben nog ongeveer een miljoen euro tegoed van de Serie A-club voor de Italiaanse spits, die tegenwoordig op huurbasis furore maakt bij Feyenoord.

"De zaak wordt, als het goed is, behandeld in februari. Parma heeft al aangegeven dat we inderdaad nog geld tegoed hebben", zegt directeur Toon Gerbrands op AZ.nl. "Dan krijg je het rare fenomeen dat we in het gelijk worden gesteld, maar als je over een sanctie praat, zeggen ze (de UEFA en FIFA, red.): ‘We pakken ze aan met Europees voetbal’. Maar dit soort clubs speelt geen Europees voetbal."

"Er moet een andere maatregel komen om het geld terug te halen. Zorg ervoor dat zo'n club geen transfers meer mag doen totdat ze het verschuldigde bedrag heeft betaald. Ook voor Haris Medunjanin hebben we nog geld tegoed. Het is geld waar we recht op hebben, dus het wordt tijd dat de UEFA dit soort zaken aanpakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen