Van den Brom bezig met winterse versterkingen

Ger
8 januari 2013, 10:35

Anderlecht neemt geen halve maatregelen naar aanleiding van de werkweigering van Lucas Biglia. De club van trainer John van den Brom heeft inmiddels contact met een potentiële vervanger.

Biglia aast op een transfer en meldde zich afgelopen zaterdag niet op de luchthaven voor een reis naar Turkije, waar Anderlecht voor een trainingskamp verblijft. "Ik heb nog geen contact gehad met Lucas, maar ik hoop dat hij alsnog op training verschijnt. Ik heb geen problemen met hem en hij ook niet met mij", zegt Van den Brom tegen Sporza. Desondanks is Anderlecht alvast de zoektocht naar een vervanger gestart.

"Dat komt nu allemaal in een stroomversnelling. We hebben al contact met de speler die we willen en zijn management", verklap Van den Brom. "Die speler kan alleen komen als Biglia vertrekt, maar daar kan ik niet op wachten. Het bestuur weet dat en is bezig met de zaak. We zoeken iemand met ervaring. In België loopt zo'n speler niet rond."

De Nederlandse coach wil verder sowieso een aanvaller bij zijn selectie halen. Gohi Bi Cyriac is nog herstellende en Dieumerci Mbokani vertrekt naar de Afrika Cup. "Als Tom De Sutter wegvalt, hebben we geen spits meer over. Dan moet je heel anders spelen en dat is niet goed voor de ploeg. Ik hoop dat er van de maand nog een extra spits bijkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen