Zaakwaarnemer: "Biglia lijdt onder de kritiek"

Ger
14 januari 2013, 12:45

Lucas Biglia verblijft momenteel in zijn geboorteland Argentinië, waar hij herstellende is van migraine en duizeligheid. Dat laat zijn zaakwaarnemer Anzo Montepaone weten. De middenvelder baarde onlangs opzien door niet op de luchthaven van Brussel te verschijnen, waar hij met zijn club Anderlecht naar Turkije zou vliegen.

"Hij moet rusten tot 20 januari. Daarna ondergaat hij een extra onderzoek", zegt Montepaone over Biglia in Het Laatste Nieuws. "De dokter die Anderlecht gestuurd heeft, heeft zelf kunnen vaststellen dat hij ziek is. Lucas heeft stress wegens allerlei oorzaken. Zijn vrouw, broers en dochter staan hem bij. Hij lijdt onder de kritiek. Hij vindt het erg dat niemand om hem geeft als mens."

Anderlecht reageerde verrast toen Biglia niet kwam opdagen voor de oefenstage. Dat was volgens Montepaone het gevolg van een communicatieprobleem. "Zijn telefoon werkt niet buiten Europa en Anderlecht probeerde mij op een oud nummer te bereiken. Bovendien spreek ik enkel Spaans en Italiaans. Ik kon de situatie niet meteen uitleggen."

Biglia wil graag bij Anderlecht vertrekken, maar geïnteresseerde clubs haken schrikken van de vraagprijs van acht miljoen. "Als hij moet terugkeren, zal hij zich professioneel gedragen", stelt Montepaone. "Ik heb geen probleem dat Anderlecht acht miljoen blijft vragen, maar door de crisis kunnen alleen clubs uit Rusland en China die prijs betalen. Lucas heeft niet veel zin in die landen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen