Pechvogel Bosschaart weer half jaar uitgeschakeld

15 januari 2013, 10:27

Pascal Bosschaart moet opnieuw onder het mes. Onderzoek heeft uitgewezen dat er voor de tweede keer in korte tijd een scheurtje in zijn achillespees zit. Hij wordt begin februari geopereerd en is een half jaar uitgeschakeld, meldt Sport Promotion.

De 32-jarige Bosschaart werd in april 2012 voor het eerst geopereerd aan zijn achillespees. Hij maakte in november zijn rentree, maar bleef last houden. "Ik vreesde het ergste en die angst was dus terecht. Nu blijkt dat ik een scheurtje heb in mijn hielbot én een scheurtje in mijn achillespees", zegt de speler van Sydney FC.

Volgens Bosschaart is de nieuwe blessure een kwestie van 'domme pech'. "Wat mij nu overkomt, gebeurt maar ongeveer één op de honderd keer. Mijn achillespees zal opnieuw moeten worden doorgesneden en weer moeten worden vastgezet. Na de operatie zal het nog ongeveer zes maanden duren voordat ik weer fit ben. Ik baal hier echt ontzettend van. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de supporters. De fans vroegen steeds maar wanneer ik weer helemaal fit zou zijn. Je wilt zelf natuurlijk ook zo snel mogelijk weer honderd procent fit zijn, zeker omdat het team dit seizoen nog niet goed draait. Maar ja, mijn terugkeer laat voorlopig weer even op zich wachten."

In het verleden speelde Bosschaart voor FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen