Rood Zeegelaar, Vleminckx scoort vier keer

20 januari 2013, 20:03

Elazigspor heeft zondag in de Turkse Super Lig knap een punt gepakt in de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe: 2-2. Smetje op het resultaat van de promovendus was een rode kaart van Marvin Zeegelaar.

Zeegelaar, sinds dit seizoen actief in Turkije, werd in de 55ste minuut weggestuurd voor een overtreding op Gökhan Gönül. In het daaropvolgende opstootje kreeg ook zijn 'slachtoffer' rood. Het is al de tweede keer deze jaargang dat de oud-Ajacied vroegtijdig moest gaan douchen. Dat overkwam hem eind september ook al in de uitwedstrijd tegen Antalyaspor.

Op het moment dat Zeegelaar en Gönül van het veld werden gestuurd, stond Elazigspor verrassend met 0-2 voor in Istanbul. Maar met tien tegen tien kwam Fenerbahçe toch nog langszij, dankzij Moussa Sow en Mehmet Topal. De laatste scoorde pas in blessuretijd. Kort daarna kreeg ook zijn teamgenoot Mehmet Topuz, die de assist bij de 2-2 gaf, rood. Dirk Kuyt had een basisplek bij Fenerbahçe.

Fenerbahçe staat vierde op de ranglijst, op vijf punten van koploper Galatasaray. Nummer drie Antalyaspor verloor eerder op de dag, zonder Ismail Aissati, met 3-5 van Genclerbirligi. Dat kwam vooral door Björn Vleminckx. De oud-spits van NEC, gehuurd van Club Brugge, luisterde zijn debuut in Turkije op met vier doelpunten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen