Ebecilio: "Metalurg Donetsk is stap voorwaarts"

Ger
22 januari 2013, 11:50   Bijgewerkt: 22 januari 2013, 12:41

Lorenzo Ebecilio ziet zijn transfer naar Metalurg Donetsk als een promotie. De aanvaller vertrok eerder deze maand bij Ajax, waar hij niet meer voorkwam in de plannen van coach Frank de Boer.

"In Nederland wordt het Oekraïense voetbal onderschat", zegt Ebecilio op de website van zijn nieuwe club. "Ik ben blij met mijn transfer, dit is een stap voorwaarts in mijn carrière. Ik heb hier op de training al veel balkunstenaars gezien. En de trainingsfaciliteiten zijn van alle comfort voorzien. Hier heb je als voetballer alles wat je nodig hebt."

Ebecilio beleefde in de voetbaljaargang 2010/ 2011 zijn doorbraak bij Ajax en had een aanzienlijke bijdrage in de twee landstitels die de club sindsdien behaalde. Dit seizoen kwam hij echter amper aan spelen toe. "Toen ik eenmaal was doorgebroken, werd ik te relaxed. Ik had juist harder moeten werken."

"Ik denk dat de ervaringen bij Ajax me sterker hebben gemaakt.  Ik heb mezelf nu bepaalde doelen gesteld", aldus de vleugelspeler. "Ik ga bijvoorbeeld aan de slag in het krachthonk. In het voetbal zijn al die details enorm belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen