Melchiot vertrekt bij Birmingham City

10 mei 2006, 10:12

Mario Melchiot neemt afscheid van Birmingham City. De ploeg degradeerde vorige week uit de Premier League en dat is voor de verdediger reden genoeg om de club te verlaten. Het contract van Melchiot in Birmingham loopt deze zomer af, waardoor hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club.

Waar hij volgend seizoen zal spelen, weet de ex-Ajacied nog niet. Een langer verblijf in Engeland heeft hierbij vooralsnog zijn voorkeur. "Ik heb het echt naar mijn zin in Engeland, dus ik zal zeker naar opties kijken in het Premiership, maar ik kan er niet zeker van zijn dat ik hier zal blijven. Als voetballer zal ik elke mogelijkheid bekijken, maakt niet uit waar", zegt de veelvoudig international op zijn eigen website.

De 29-jarige Melchiot stond in het verleden ook al vijf seizoenen onder contract bij Chelsea. De laatste jaren werd hij regelmatig opgeroepen voor Oranje, maar het WK lijkt aan zijn neus voorbij te gaan. De verdediger ontbreekt in de voorlopige selectie van bondscoach Marco van Basten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen