Dorus de Vries is plaats op bank zat

26 januari 2013, 10:51

Dorus de Vries is de reserveplek bij Wolverhampton Wanderers meer dan zat. De 32-jarige doelman heeft, zelfs na degradatie uit de Premier League en de langdurige afwezigheid van eerste doelman Wayne Hennessey, geen basisplaats bij de Wolves en hoopt nog deze maand de overstap te maken naar een club waar hij wél aan spelen toekomt.

"Het is zwaar, want in The Championship wil en moet ik gewoon keepen", aldus de voormalig doelman van Telstar, ADO Den Haag, Dunfermline Athletic en Swansea City in gesprek met Voetbal International. "Met de clubleiding van Wolves heb ik een aantal gesprekken gehad, ik hoop dat er een oplossing komt. Alleen wil de club wel een bepaalde transfersom ontvangen."

"Ik heb aangegeven verder te willen kijken. De trainingen zijn hier van hoog niveau, op het veld maar ik veel uren, maar het is belangrijk ook regelmatig te spelen. Zeker in het Championship moet dat mogelijk zijn", zo besluit De Vries.

In dienst van Swansea City kende De Vries tussen 2007 en 2011 een succesvolle periode. Hij promoveerde met de Welshe ploeg tweemaal en maakte in 2011 de overstap naar Wolverhampton. Daar keepte hij pas negen wedstrijden in anderhalf jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen