FC Utrecht zeker acht maanden zonder Sarota

Ger
28 januari 2013, 15:44

Adam Sarota komt dit seizoen niet meer in actie. De middenvelder van FC Utrecht blijkt afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Willem II (3-1) de voorste kruisband in zijn rechterknie te hebben afgescheurd.

Sarota moet naar verwachting acht tot tien maanden herstellen. De Australiër liet zich tegen de Tilburgers na iets meer dan een uur spelen vervangen. "Ik ging een duel aan met een tegenstander, waarbij ik me min of meer verstapte. Het was niet eens een pittig duel", zegt Sarota op de website van Sport-Promotion. "Ik voelde aanvankelijk wel een hevige pijn, maar ik dacht na een korte behandeling dat ik wel weer verder zou kunnen spelen.'"

De blessure bleek echter veel ernstiger dan Sarota vermoedde. "Ik moest me helaas toch laten vervangen. De clubarts meldde mij even later dat het er niet goed uitzag en dat ik een scan moest laten maken. Dat is vandaag gebeurd. Eigenlijk wil je de uitslag eerst niet geloven, maar een scan liegt niet. Ik zal de rest van het seizoen uit de running zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen