Bosz noemt bekerduel met Zwolle 'superbelangrijk'

29 januari 2013, 18:07

PEC Zwolle en Heracles Almelo gaan woensdag uitmaken wie doorgaat naar de halve finale van de beker. Beide teams staan in Zwolle tegenover elkaar. Peter Bosz, de coach van Heracles, wil dat zijn team er alles aan gaat doen om te winnen.

"PEC Zwolle is een uitstekend voetballende ploeg", zegt Bosz op de officiële website van zijn ploeg. "Het is een hecht team waar het moeilijk van winnen is. Niets dan lof voor PEC, maar ook wij hebben een goede ploeg. Dat kan dus een aardige wedstrijd worden. En niet zomaar een wedstrijd, maar een voor ons superbelangrijk duel."

Heracles is een cupfighter, want het speelde vorig seizoen de eindstrijd in de Kuip. "Het is natuurlijk geweldig dat we weer in de kwartfinale staan. Vorig jaar hebben we zelfs de finale gehaald, heel knap voor een relatief kleine club als Heracles Almelo. En het is niet de eerste keer dat de club ver komt in de beker, nog niet zolang geleden (2008 red) haalde men ook al de halve finale tegen Roda JC. We hebben een kans om weer de halve finale te halen en die kans moeten we vol aangrijpen", stelt hij.

Jeroen Veldmate en Daryl van Mieghem zijn wegens blessures niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen