Van Polen blij voor "klein cluppie als PEC"

30 januari 2013, 21:20   Bijgewerkt: 30 januari 2013, 21:51

Aanvoerder Bam van Polen was vooral blij voor de fans na de spectaculaire bekerzege van zijn ploeg PEC Zwolle op Heracles Almelo in de kwarftinales (3-2). Tegenover de camera's van Eredivisie Live laat hij weten verheugd te zijn met de prestatie van zijn ploeg.

"Zo vaak komt het niet voor dat een klein cluppie als PEC Zwolle de halve finales haalt van het bekertoernooi. Ik ben vooral blij voor fans. Die hadden we dit seizoen in thuiswedstrijden nog niet veel plezier gegeven", aldus Van Polen, die de overwinning terecht vond. "We kwamen misschien met geluk op 2-1 vlak voor rust, maar dat was wel een mooi moment. In de tweede helft hebben we weinig weggegeven."

Ook trainer Art Langeler glom na afloop van trots. Zwolle staat voor het eerst sinds 1977 weer in de halve finales van de KNVB-beker. "En ik kan niet zeggen dat we hier staan door een makkelijke loting. We hebben drie ploegen uit de eredivisie verslagen en onze aartsvijand uit de Jupiler League."

De trainer moest wel toegeven dat de uitslag ook anders had kunnen uitpakken. "Het was best een moeilijke wedstrijd voor ons. Ik denk dat Heracles meer kansen heeft gehad, maar ons rendement was groter. Bovendien hadden we doelman Diederik Boer. Die heeft de gave dat hij vaak goed gokt bij zijn reddingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen