PEC Zwolle haalt ook Pool en IJslander binnen

31 januari 2013, 10:46

PEC Zwolle roert zich flink op de transfermarkt. Een dag na de komst van Maikel van der Werff en Arsenio Valpoort, heeft de promovendus nog twee spelers aan de selectie toegevoegd. Het betreft Mateusz Klich en Rúnar Már Sigurjónsson.

Klich, een 22-jarige Poolse middenvelder, wordt tot de zomer gehuurd van het Duitse VfL Wolfsburg. Sigurjónsson komt over van Valur, een ploeg uit zijn vaderland IJsland. Hij is voor een half jaar vastgelegd, met een optie voor nog twee jaar. De 22-jarige aanvaller maakte eind vorig jaar zijn debuut in de nationale ploeg van IJsland.

"We hebben Rúnar Már goed gescout. Hij is een jonge speler met veel potentie. Hij krijgt in Zwolle de tijd om te acclimatiseren en zich te ontwikkelen binnen de selectie", zegt Zwolle-directeur Gerard Nijkamp op de officiële website van zijn club. Klich kwam pas kort geleden in beeld bij PEC Zwolle. "Mateusz viel ons voor het eerst op tijdens het trainingskamp in Belek. In de oefenwedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Werder Bremen maakte hij een goede indruk, waarna we hem zijn gaan volgen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen