Janssen: "Het voelde als een oefenwedstrijd"

Ger
1 februari 2013, 07:30

Met het eerste Arnhemse doelpunt had Theo Janssen afgelopen zondag een belangrijk aandeel in de wederopstanding van Vitesse in het competitieduel met Ajax (3-2). Vier dagen later kon de middenvelder het verschil niet maken in de bekerwedstrijd tussen beide clubs. Op de grasmat van eerstedivisionist FC Emmen ging Vitesse hard onderuit (0-4).

"Dit was een hele vervelende wedstrijd", verzucht Janssen tegenover FCUpdate.nl. "In de eerste helft deden we nog redelijk mee, een beetje zoals zondag het geval was. Maar na de 0-2 na rust was het geloof in een goed resultaat volledig weg. Je zag spelers denken: hier valt niets meer te halen. Naarmate de tweede helft vorderde, waren we meer bezig met de volgende speelronde in de competitie. Zondag staat met NEC-uit natuurlijk ook een belangrijk duel op het programma."

Ondanks de uitschakeling in de KNVB Beker, blikt Janssen ook met een positieve noot terug. "We hebben ze dit seizoen nu drie keer getroffen. De wedstrijden in de competitie leverden allebei een overwinning op. Twee uit drie tegen Ajax, dat is gewoon goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen