Onrust bij Vitesse, training van vrijdag afgelast

1 februari 2013, 09:54   Bijgewerkt: 1 februari 2013, 10:39

Het rommelt flink bij Vitesse. De Arnhemse ploeg heeft besloten de training van vandaag, vrijdag, af te gelasten. Er zijn geruchten dat coach Fred Rutten opstapt, uit onvrede over het gebrek aan daadkracht van zijn club op de transfermarkt.

Rutten uitte donderdagavond, na afloop van de verloren bekerwedstrijd tegen Ajax (0-4), forse kritiek op de Arnhemse clubleiding. De coach was teleurgesteld over het feit dat de club in januari geen nieuwe spelers gehaald heeft. "Ik ben teleurgesteld in de eigenaar die van de daken schreeuwt dat we moeten meedoen om de titel. Dan moet je dat ook waarmaken en niet de supporters voor de gek houden, want dat gebeurt nu en daar houd ik niet van. Ik pas daarvoor. Dit is heel slecht voor ons. Zo kun je je ambitie niet waarmaken", mopperde de trainer tegen Omroep Gelderland.

De coach liet toen al openlijk weten te denken aan een vertrek. "Of ik na dit seizoen vertrek? Dat zit er wel dik in. En dat zeg ik nu zonder emotie. Het is fifty-fifty." Na de wedstrijd in Emmen ging Rutten niet met de spelersbus mee terug naar Arnhem.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen