Brood: "Gaan meer genieten van Demouge"

3 februari 2013, 10:25

Roda JC Kerkrade kwam zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo met 1-3 achter, maar knokte zich aan de hand van Frank Demouge toch nog naar een punt (3-3). Coach Ruud Brood is blij met de winterse aanwinst.

"Gelukkig dat-ie op het laatste moment is vrijgegeven", zegt Brood tegen de NOS. "Hij is een fysiek sterke spits en in dit duel zag je zijn kwaliteiten al. We gaan veel plezier aan hem beleven. Als we nog slimmer spelen en de middenvelders meer onder hem komen, of hij van de zijkanten bediend wordt, dan is-ie levensgevaarlijk. Zoals-ie nu eigenlijk al was. Of hij straks op een basisplaats kan rekenen? We hebben hem niet gehaald voor de bank, maar er is wel gezonde concurrentie. Je ziet zijn kwaliteiten en Malki maakt daar ook gebruik van. We gaan meer van hem genieten."

Brood kan wel leven met het resultaat, waardoor zijn team voor de zesde keer op rij ongeslagen bleef. "Ik vind het een verdiend punt. We hebben na rust veel risico genomen en kansen gecreëerd. We wonnen veel duels en Heracles was aan het vertragen, met veel overtredingen. We zijn op de goede weg", besluit de trainer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen