Willem II geeft Van Hintum geen nieuw contract

Ger
4 februari 2013, 14:37

Willem II neemt na dit seizoen afscheid van Marc van Hintum. De Tricolores gaan het aflopende contract van de technisch directeur komende zomer niet verlengen. Hij was in Tilburg bezig aan zijn tweede jaar.

"Marc heeft in zijn eerste seizoen prima resultaten geboekt met Willem II. Hij slaagde er in na de degradatie in 2011, een selectie en staf samen te stellen die al in één seizoen promotie naar de Eredivisie wisten af te dwingen. Dit seizoen hebben we echter te handelen vanuit een andere werkelijkheid", geeft algemeen directeur Marco Faber aan op de website van Willem II. "De huidige laatste plaats op de ranglijst en de daarmee gepaard gaande onzekerheid ten aanzien van handhaving in de Eredivisie, nopen Willem II tot nog grotere voorzichtigheid bij het aangaan van nieuwe contractuele verplichtingen."

Faber heeft inmiddels een gesprek gevoerd met trainer Jurgen Streppel. "Daarin is hem aangegeven dat de club graag met hem verder wil, ongeacht op welk niveau de club volgend seizoen actief is." De directie gaat de komende weken ook gesprekken voeren met overige leden van de technische staf, alsmede met spelers, waarvan de contracten eveneens na dit seizoen aflopen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen