Dzsudzsak: "Liverpool wilde me huren"

7 februari 2013, 17:57

Liverpool heeft in januari een poging gedaan om voormalig PSV-aanvaller Balazs Dzsudzsak aan te trekken. De Hongaar komt tegenwoordig uit voor Dinamo Moskou en wilde door de Engelsen voor de rest van het seizoen gehuurd worden.

De Russische club had daar echter geen trek in, zo liet Dzsudzsak eerder deze week weten aan Nemzeti Sport. "Ik blijf in Moskou, maar dat was niet mijn eigen beslissing. Dinamo wilde me niet laten gaan, zelfs niet naar Liverpool. Verder wil ik er niets over kwijt, omdat ik niet vind dat ik in de positie ben om dat te doen."

Ook ging de vleugelaanvaller nog even in op het beeld dat er tegenwoordig van hem bestaat in zijn geboorteland. "Wel wil ik nog even kwijt dat de mensen in Hongarije me al hebben afgeschreven, maar het lijkt erop dat nog steeds enige hoog aangeschreven teams in mij geloven. Ik ben dan ook niet teleurgesteld. Wie weet wat er in de zomer nog zal gebeuren. Het is ook prettig om de bevestiging te krijgen dat men in Moskou vertrouwen in me heeft."

Toch is dat niet helemaal hoe de vork in de steel steekt. Directeur voetbalzaken bij Dinamo, Dmitry Galyamin, laat namelijk donderdag weten Dzsudzsak wel degelijk kwijt te willen, maar wil hem alleen verkopen. "We hebben inderdaad een bod van Liverpool ontvangen, maar dat ging om een tijdelijke overgang en niet een definitieve transfer," zo liet hij aan SkySports weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen