Sparta en Helmond winnen, MVV ontsnapt

8 februari 2013, 22:07

De top drie in de Jupiler League heeft geen fout gemaakt. Zowel Sparta Rotterdam, MVV Maastricht als Helmond Sport pakte vrijdag drie punten in een uitwedstrijd. Dat deed MVV op bezoek bij Excelsior wel pas in de slotminuut: 1-2.

Het stond lang 1-1 op Woudestein. Danny Schreurs zette MVV na ruim een half uur uit een strafschop op voorsprong, in de 65ste minuut maakte Niels Vorthoren gelijk. Kort daarna moest de thuisclub verder met tien man omdat Kevin van Diermen rood kreeg, maar aan de score leek desondanks niets te veranderen. Leroy Labylle besliste echter anders. Hij zorgde in de extra tijd voor de 1-2.

Sparta en Helmond Sport hadden op visite bij respectievelijk Almere City FC en FC Dordrecht geen moeite. De Rotterdammers wonnen met 0-3, door doelpunten van Donovan Deekman, Crescendo Van Berkel en Sandro Calabro. In Dordrecht zegevierde Helmond Sport met 2-4, ondanks een vroege 1-0 achterstand.

Sparta voert het klassement aan met 39 punten uit negentien wedstrijden. MVV heeft 38 punten uit achttien duels, Helmond Sport bezet plaats drie met 37 uit twintig.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen