Vitesse-talent Darri wil pad Van Ginkel volgen

13 februari 2013, 16:08

Hij schreef in augustus 2011 historie door de jongste Vitesse-debutant ooit te worden, maar sindsdien is het wachten op de definitieve doorbraak van Brahim Darri. De inmiddels 18-jarige aanvaller stond dit seizoen één keer in de basis, maar werd toen al na 45 minuten gewisseld. Hij hoopt binnenkort meer te kunnen laten zien.

Die ene keer dat Darri in de basis stond, was half december tegen RKC (2-2). Dat werd geen succes, geeft Darri toe op Vitesse.nl. "Ik wilde te graag laten zien wat ik kon. Achteraf kon ik beter simpeler voetballen en taakbewuster spelen. Ik heb er van geleerd en kan nog veel beter. De echte Darri heeft het publiek nog niet gezien."

De aanvaller, die ook in de jeugd van Ajax speelde, hoopt dat dat de komende periode wel gaat gebeuren. Hij wil in Arnhem graag in de voetsporen treden van Marco van Ginkel, die zich bij Vitesse als jeugdspeler ontwikkeld heeft tot international. "Ik heb bewondering voor het pad dat Marco heeft bewandeld. Stap voor stap een basisplaats afdwingen en belangrijk zijn voor de ploeg. Ja, zo’n pad zie ik ook wel voor me."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen