Drogba heeft aan vijf minuten genoeg

15 februari 2013, 20:55   Bijgewerkt: 16 februari 2013, 19:45

Didier Drogba heeft vrijdag een sensationeel debuut voor Galatasaray beleefd. De Ivoriaanse spits mocht in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Akhisar Belediyespor in de 63ste minuut invallen en tekende vijf minuten later al voor de 0-1. Even later had hij ook een groot aandeel in de 0-2. Het werd uiteindelijk 1-2 voor Cimbom.

Drogba zorgde in de 68ste minuut met een rake kopbal voor de openingstreffer. Even later nam hij het doel van de thuisclub opnieuw onder vuur, maar stuitte deze keer op de keeper. In de rebound had goalgetter Burak Yilmaz alsnog succes. Door een goal van Sertan Vardar werd de slotfase nog spannend, maar het bleef 1-2.

Wesley Sneijder had een basisplaats bij Galatasaray. De Oranje-international schoot diverse keren op doel, maar wist niet te scoren. In de tachtigste minuut werd hij naar de kant gehaald. Na een uur mocht Nordin Amrabat invallen bij Galatasaray, dat met de overwinning zijn koppositie in de Turkse Super Lig verder verstevigt. Het gat naar naaste belager Besiktas, dat zaterdag nog wel in actie komt, bedraagt acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen