Stramaccioni: "Druk is er vanaf dag één"

20 februari 2013, 19:10

Andrea Stramaccioni is niet bang de laan uit te worden gestuurd bij Internazionale. De oefenmeester staat onder grote druk in Milaan. Slechte resultaten bij CFR Cluj, donderdag in de Europa League, en AC Milan, zondag in de Serie A, zouden hem echter zomaar de kop kunnen kosten.

"De druk is er al vanaf de eerste dag dat ik leider werd van dit team, dat is zowel het goede als het slechte eraan. Als een coach aan zichzelf gaat twijfelen dan is hij al klaar voordat hij überhaupt is begonnen", aldus Stramaccioni bij de persconferentie voorafgaand aan het Europese duel. "Oké, er is veel druk aangezien we zondag met 4-1 verloren. Dat we daardoor kritiek krijgen is logisch, maar donderdag en zondag doen we het wel goed. We zullen vooruitgaan. We zitten nu eenmaal in een fase van vernieuwing. Dit is pas het eerste jaar daarvan."

Inter verdedigt in de Europa League een 2-0 voorsprong op en in het Roemeense Cluj. Vervolgens wacht zondag de Milanese derby, waar de ploeg van Stramaccioni het verlies tegen Fiorentina van afgelopen weekend hoopt goed te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen