Deckers: "Ogen dicht en schieten"

23 februari 2013 – Jordy Deckers was vrijdag de held bij zijn ploeg Excelsior. De doelman bezorgde de Rotterdammers in blessuretijd een punt in het duel met FC Dordrecht door uit een hoekschop van Rick Kruys de bal binnen te knallen.

"Ik nam de bal aan op mijn borst en toen was het ogen dicht en schieten. En hij viel binnen, gelukkig", aldus Deckers tegen RTV Rijnmond. "Dit voelt als een overwinning. We spelen bijna de hele wedstrijd met tien man, we houden knap stand en dan maken zij in de 88ste minuut 1-2. Maar gelukkig wordt het dus nog gelijk."

De doelman werd door trainer Leon Vlemmings mee naar voren gestuurd. "Normaal gesproken ga ik nooit mee. Ik was ook te laat, maar ze verdedigen slecht uit."

Na de rode kaart van Jurgen Mattheij zag het er lange tijd niet naar uit dat de Kralingers punten zouden overhouden aan de ontmoeting met Dordrecht. "Maar wij geven nooit op. Dat is onze kracht op dit moment. De absolute wil is er. Dat is een hele verbetering ten opzichte van het eerste deel van het seizoen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd