Schreuder vier weken trainer van FC Twente

Ger
26 februari 2013, 15:17   Bijgewerkt: 26 februari 2013, 15:33

Alfred Schreuder neemt bij FC Twente in ieder geval de komende vier weken de taken over van de vertrokken Steve McClaren. Dat zei de interim-trainer dinsdag tijdens een drukbezochte persconferentie. Hij gaf bovendien aan niet veel te zullen veranderen in het technisch beleid.

"Ik zie niet in waarom dingen anders moeten. In de tweede helft bij Heerenveen hebben we dit weekend heel goed gespeeld. Daar kunnen we mee verder", aldus Schreuder. Een schokeffect is volgens de voormalige rechterhand van McClaren opportunistisch. "In details denkt iedereen anders over voetbal, maar in grote lijnen gaan we op dezelfde manier verder. Het is triest dat het op een dergelijke manier moet gebeuren. Maar in voetbal moet je nu eenmaal snel schakelen. Voorlopig sta ik vier weken voor de groep, daarna zien we verder."

"We gaan met z'n allen nu keihard aan het werk. Ik geloof erin dat resultaten vanzelf komen als je elke dag op het trainingsveld dezelfde visie in praktijk brengt." Schreuder heeft uiteindelijk de ambitie om hoofdtrainer te worden. "Maar natuurlijk niet zo. Bovendien heb ik mijn diploma's voor de hoogste functie nog niet." FC Twente, dat wel enkele A-trainers in dienst heeft, moet dan ook dispensatie aanvragen voor Schreuder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen