Advocaat verwacht lastige wedstrijd in Zwolle

Ger
26 februari 2013, 16:03

PSV gaat woensdag in de halve finale van de KNVB Beker op bezoek bij PEC Zwolle. De koploper van de Eredvisie hield een kater over aan de voorbije competitieronde. Het uitduel met Feyenoord ging met 2-1 verloren.

"Je moet verder. We mogen daar niet te lang stil bij staan. Daar is de aankomende wedstrijd veel te belangrijk voor", zegt trainer Dick Advocaat op de website van PSV. De promovendus zorgde vorige maand nog voor een grote verrassing door de Eindhovenaren in de Eredivisie voor eigen publiek te verslaan (1-3). "Voor hen is dit dé kans om Europees voetbal te spelen en een bekerfinale te halen. Het zal heel lastig worden", stelt Advocaat. "Je speelt een uitwedstrijd en bovendien op kunstgras, maar kwalitatief zijn wij gewoon beter."

Bij PSV keren aanvoerder Mark van bommel en Atiba Hutchinson terug van een schorsing. Advocaat: "We gaan in principe met de sterkste elf spelen tenzij er spelers zijn met te veel last van pijntjes. Ik ga niet schuiven. Dat heeft volgens mij geen effect. Als het goed gaat spelen wij nog twee bekerwedstrijden en tien competitieduels. Twaalf heel belangrijke duels. Wij geloven in een goed einde, dat meen ik."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen