Heerenveen nog weken zonder drietal

26 februari 2013, 17:38

SC Heerenveen-trainer Marco van Basten moet het voorlopig nog stellen zonder Kenny Otigba, Oussama Tannane en Daniël de Ridder. Tegenover de blessures bij het drietal  staat de terugkeer van verdediger Arnold Kruiswijk. Hij hervat deze week de groepstraining en zal het uitduel tegen NAC Breda vermoedelijk weer inzetbaar zijn. Dat meldt de Friese club dinsdag op haar website.

Kenny Otigba kampt al een tijdje met rugproblemen. Hij heeft inmiddels wel de looptraining hervat, maar werkt nog niet met de bal. "Kenny is een lastig verhaal", aldus fysiotherapeut Erik ten Voorde. "Het is moeilijk in te schatten hoe lang zijn herstel gaat duren."

??Oussama Tannane heeft tijdens de training een enkelblessure opgelopen. De aanvaller is volgens Ten Voorde minimaal twee tot vier weken uitgeschakeld. Ook Daniël de Ridder, die kampt met een nekhernia, is voorlopig niet inzetbaar. De Ridder wordt uit praktische overwegingen in Amsterdam behandeld. Erik ten Voorde: "Ook voor hem geldt dat we niet in kunnen schatten hoe lang het gaat duren. Het gaat wel iets beter met Daniël, maar zijn situatie is wisselend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen