Helmond Sport verlengt met trainer Meijers

28 februari 2013, 09:59   Bijgewerkt: 28 februari 2013, 10:42

Eric Meijers zit ook volgend seizoen als trainer op de bank bij Helmond Sport. De huidige nummer drie van de Jupiler League heeft met de 49-jarige coach een nieuw contract afgesloten, dat loopt tot het eind van het seizoen 2013/ 2014.

"Er is een goede klik tussen Meijers, de club en het gehele team", geeft algemeen directeur Mario Captein op de clubsite als reden voor de contractverlenging. "Dit in combinatie met de goede prestaties van Helmond Sport, is voor ons reden om nu al tot verlenging over te gaan en niet te wachten tot het einde van het seizoen."

Meijers, die dit seizoen debuteert als hoofdcoach in het betaald voetbal, is blij met zijn nieuwe contract. "Helmond Sport is een club die uitstekend bij me past en nog belangrijker is dat we dezelfde ambitie hebben. Op deze manier kan ik me verder ontwikkelen. Ik ben daarom blij dat ik ook komend seizoen voor de groep sta."

Voordat hij naar Helmond Sport kwam, was Meijers coach van Achilles '29. Met de ploeg uit Groesbeek werd de oefenmeester in 2012 algeheel amateurkampioen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen