Kagawa met hattrick goud waard voor ManU

2 maart 2013, 18:11   Bijgewerkt: 2 maart 2013, 18:23

Shinji Kagawa heeft Manchester United aan drie punten geholpen in de Engelse Premier League. De Japanner legde zaterdag met een hattrick de basis voor een 4-0 thuiszege van de klassementsleider op Norwich City.

Goed was het allemaal niet wat Manchester United voor rust op het eigen Old Trafford liet zien tegen middenmoter Norwich. Maar Kagawa opende vlak voor de pauze, op aangeven van de weer fitte Robin van Persie, wel de score. In het laatste kwartier voerde de Aziaat met twee doelpunten de score op tot 3-0, telkens na voorbereidend werk van Wayne Rooney. Die had zelf het slotakkoord (4-0).

Manchester United heeft nu maar liefst vijftien punten voorsprong op achtervolger Manchester City. De landskampioen gaat maandag nog wel op visite bij Aston Villa. Chelsea naderde de Citizens tot vier punten. De Champions League-houder vloerde voor eigen publiek West Bromwich Albion met 1-0, door toedoen van Demba Ba.

Swansea City drukte Newcastle United verder in het nauw. De kersverse winnaar van de League Cup zegevierde in eigen huis met 1-0 over de Magpies. Luke Moore tekende vlak voor tijd voor de enige treffer. Bij Swansea stonden Michel Vorm en Jonathan De Guzman in de basis, Dwight Tiendalli viel in. Vurnon Anita bleef bij Newcastle op de bank, Tim Krul was wegens een enkelblessure niet van de partij. Martin Jol gaf met Fulham op bezoek bij Sunderland een 0-2 voorsprong weg: 2-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen