Schilder: "FC Twente lijkt niet meer fris"

Ger
3 maart 2013, 11:00

Voor FC Twente komt er voorlopig geen einde aan de misère. De Enschedese ploeg wacht dit kalenderjaar ook na zeven wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning. Onder leiding van interim-coach Alfred Schreuder werd zaterdagavond thuis verloren van Ajax (0-2).

Met Ajax trof FC Twente een ploeg die de punten eveneens goed kon gebruiken. De landskampioen werd de afgelopen dagen uitgeschakeld in de Europa League en de KNVB Beker. "Maar het zegt genoeg dat het in Amsterdam desondanks geen crisis is", aldus Schilder, die in het verleden zelf nog voor Ajax speelde. "Ze voetballen gewoon goed, alleen scoorden ze de laatste wedstrijden te weinig. Bij ons elftal zijn de problemen groter. Het lijkt wel of we niet fris meer zijn."

Door de nieuwe nederlaag gaat de strijd om de landstitel inmiddels voorbij aan FC Twente, beseft Schilder. "Daar hoeven we nu niet aan te denken. We moeten eerst maar eens het goede gevoel zien terug te krijgen. Als we optimaal presteren zijn we een titelkandidaat, maar die vorm is momenteel ver te zoeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen