Srna geeft Shaktar veertig procent kans in Dortmund

4 maart 2013, 10:27

De eerste achtste finales van de Champions League beleven deze week hun ontknoping. Dinsdag strijden Real Madrid, Manchester United, Borussia Dortmund en Shaktar Donetsk om de eerste twee plekjes in de kwartfinale. Shaktar reist naar Dortmund in de wetenschap dat de eerste wedstrijd, thuis, in 2-2 eindigde.

Dat resultaat maakt Dortmund favoriet voor een plek in de volgende ronde, vindt Shaktar-aanvoerder Darijo Srna. Hij benadrukt echter dat er wel degelijk kansen liggen voor zijn ploeg. "De heenwedstrijd was onze eerste officiële wedstrijd van het jaar, daarvoor hadden we alleen oefenduels gespeeld", zegt hij op FIFA.com. "Dat was niet eenvoudig en Dortmund profiteerde optimaal van twee fouten die we maakten."

"Om de volgende ronde te halen, moeten we in Dortmund nog beter spelen", weet de Kroaat. "Dortmund is favoriet, maar ik geef ons nog veertig procent kans. We zullen vechten tot de laatste seconde, we geloven in onze kansen op een goed resultaat."

Shaktar haalde tot dusver één keer de kwartfinale van de Champions League. Toen, in het seizoen 2010/ 2011, won het in de achtste finale van het Italiaanse AS Roma. In de kwartfinale ging Shaktar destijds onderuit tegen de latere winnaar FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen