"Engels voetbal draait om corners en vrije trappen"

8 maart 2013, 08:14

Na Ajax, moest donderdag ook Chelsea er aan geloven in Boekarest. Steaua klopte de regerend Champions League-houder met 1-0, waardoor het goede papieren heeft voor de return op Stamford Bridge. Doelman Ciprian Tatarusanu weet dat hij zich op kan maken voor een druk avondje in Londen, maar gelooft in een goede afloop.

"Zoals we tegen Ajax al hebben laten zien, kunnen we iedereen verslaan", zegt Tatarusanu op de UEFA-website. "Chelsea is nog beter dan Ajax en behoort tot de Europese top. Het zal dus zwaar worden voor ons, maar we kunnen iedereen aan."

De doelman denkt dat zijn ploeg voetballend niet veel te vrezen heeft van Chelsea. "Er is me iets interessants opgevallen aan het Engelse voetbal. Hoewel in de Premier League enkele van de meest begaafde spelers ter wereld lopen, draait het voetbal vooral om corners en vrije trappen. Een corner zorgt ook voor groot enthousiasme op de tribune. Wie als buitenlander naar het Engelse voetbal kijkt, zal zien dat fans al een feestje vieren als er een corner komt. Als doelman ben ik me daar bewust van en ik zal er alles aan doen om mijn doel op Stamford Bridge schoon te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen