Reële Chivu: "Beste team heeft gewonnen"

8 maart 2013, 08:35

Cristian Chivu toonde zich na de afstraffing op White Hart Lane een goed verliezer. De Roemeense verdediger van Inter zocht na het 3-0 verlies in Londen tegen Tottenham niet naar excuses, maar deelde de complimenten uit aan de tegenstander.

Chivu stelt dat zijn team de hele wedstrijd achter de feiten aan liep. "We begonnen niet goed aan de wedstrijd en stonden na twintig minuten al met 2-0 achter", zegt Chivu op de site van de UEFA. Daarna was het voor Inter vechten tegen de bierkaai. "We valt niet mee om te voetballen tegen een team met zo veel kracht en intensiteit. We probeerden nog te scoren en waren een paar dicht bij een doelpunt, maar uiteindelijk stond er 3-0 op het scorebord. Het beste team heeft gewonnen."

Door de 3-0 nederlaag lijkt de return, volgende week in Milaan, overbodig. "In dit soort wedstrijden is het heel belangrijk om uit een keer te scoren", weet Chivu. "Het wordt nu heel lastig voor ons, misschien wel bijna onmogelijk. Maar we hebben nog negentig minuten. We gaan ons best doen en proberen om drie keer te scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen