Ontevreden Verbeek haalt Reijnen uit het elftal

8 maart 2013, 14:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Etiënne Reijnen is het kind van de rekening geworden bij AZ. De verdediger moet dit weekend tegen ADO Den Haag op de bank plaatsnemen, zegt coach Gertjan Verbeek op de website van zijn club. Op zijn plek speelt de talentvolle Thomas Lam (19).

"Als een trainer niet tevreden is, gaat hij verder kijken", zegt Verbeek over zijn wissel. "Reijnen heeft dit seizoen veel kansen gehad, maar ik ben niet tevreden over zijn ontwikkeling. Hij is ook een beetje slachtoffer geworden van de mindere resultaten. Lam krijgt nu de voorkeur. Hij ontwikkelt zich vooral na de winterstop erg goed bij Jong AZ. Nu mag hij het laten zien op een hoger niveau, met meer druk op de ketel."

Verbeek hoopt dat zijn elftal tegen ADO Den Haag de negatieve reeks van de laatste weken in de competitie kan doorbreken. "Mijn team moet met én voor elkaar vechten. Alleen het resultaat telt. Ze moeten zich niet laten afleiden door externe zaken als de arbitrage of de tegenstander. Elkaar tijdens de wedstrijd onderlinge verwijten maken, heeft ook geen zin. Met dat gedrag winnen we niet van ADO. Deze week zag ik een aantal spelers dat het voortouw heeft genomen. Sommige jongens moeten nu opstaan en ons idee van spelen bewaken. We moeten het doen op de manier waarin we geloven en zoals we hebben afgesproken", aldus de geplaagde oefenmeester.

Willie Overtoom is geblesseerd en ontbreekt in de wedstrijdselectie van AZ. Zijn plek wordt overgenomen door Steven Berghuis. Ook Maarten Martens is nog niet fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen