'Reuzendoder' PEC mist Slot tegen Ajax

9 maart 2013, 13:40

PEC Zwolle kan zondag bij het competitieduel met Ajax niet beschikken over Arne Slot. De 35-jarige middenvelder kampt nog steeds met een knieblessure en het is nog onduidelijk hoe lang hij hierdoor aan de kant staat.

Door de afwezigheid van Slot komt er weer een plekje vrij voor Fred Benson in het basisteam van trainer Art Langeler. Verder maakt Arsenio Valpoort, die vorige week bij zijn eerste basisplaats direct trefzeker was, plaats voor Giovanni Gravenbeek.

Langeler hoopt na eerder al PSV en Feyenoord op de knieën te hebben gekregen ook Ajax te verslaan. "De wedstrijden tegen PSV en Feyenoord hebben wel elk een eigen verhaal, waarin het in bepaalde fases heel erg mee zat. We hebben meer dan eens bewezen dat we een ploeg hebben die zich niet zomaar laat afmaken. Zoiets kan altijd een keer gebeuren, maar daar gaan we bij voorbaat niet van uit", aldus de oefenmeester tegen RTV Oost.

In de thuiswedstrijd tegen Ajax ging de Zwolse ploeg met 4-2 onderuit. Volgens Langeler kwam dat doordat zijn ploeg te veel ontzag had voor de Amsterdamse tegenstander. Hij verwacht niet dat dat nog eens zal gebeuren. "Er is wel iets veranderd in de afgelopen vier, vijf maanden. We hebben veel meer besef gekregen van wat we zelf kunnen en dat stralen we ook wel uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen