Finnbogason: "Vertrouwen is terug bij Heerenveen"

Ger
10 maart 2013, 01:20

SC Heerenveen heeft de zaken in 2013 beduidend beter voor elkaar dan tijdens de eerste helft van het seizoen. De Friese club trakteerde het eigen publiek zaterdagavond op een fraaie overwinning op lijstaanvoerder PSV (2-1). Ook de vorige twee competitieduels leverden al de volle winst op.

Met invallers Ola Toivonen en Tim Matavz nam PSV na rust de regie over van Heerenveen. In de 74e minuut viel de aansluitingstreffer, maar op het tandvlees stelde de thuisploeg de drie punten veilig. "De eerste helft had ons veel energie gekost", geeft Finnbogason aan. "We werden moe, maar gelukkig bleven we overeind. Het is een verdiende overwinning."

"Het was een magische avond", blikt El Ghanassy terug. "Als ik een kans krijg, doe ik gewoon mijn best. Ik ben nooit nerveus. Ik geef gewoon alles, wil acties maken en assists geven. Ik ben heel blij voor het team en voor mezelf." De Belg van Marokkaanse afkomst werd na een uur gewisseld. "Dat had de coach vooraf al laten weten. Hij wil me niet overbelasten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen