'Matchwinner' Blind blij met waardering fans

10 maart 2013, 18:31

Daley Blind werd zondag in de ArenA in het duel met PEC Zwolle (3-0 winst) uitgeroepen tot man of the match. De linkerverdediger zorgde voor dreiging door voortdurend op te stomen en kwam ook verdedigend geen moment in de problemen.

De Amsterdammers kunnen dus maar beter opschieten met het verlengen van zijn aflopende contract. Afgelopen week sprak Blind met de leiding van Ajax over een nieuw driejarig contract. "Dat was een goed gesprek", aldus Blind tegen NUsport.

Tijdens de wedstrijd lieten de Amsterdamse fans met een levensgroot spandoek blijken Blind graag voor de club te willen behouden. "Dat was een heel mooie blijk van waardering. De supporters hadden me het spandoek al even laten zien toen ze het aan het maken waren. Heel bijzonder dat zij zoveel tijd in de club steken."

Blind liet verder weten genoten te hebben van het spel van Ajax. "Het was gunstig dat we snel op voorsprong kwamen. Leuk voor Kolbeinn ook dat hij scoorde. Daarna zijn we lekker blijven voetballen en viel al voor rust de 2-0."

De neo-international van Oranje weigerde echter al vooruit te lopen op een eventuele derde titel op rij. "We moeten nog wat wedstrijden he. We moeten nu waken voor verslapping. PSV en Feyenoord zijn twee goede concurrenten. We zijn aardig aan elkaar gewaagd met z'n drieën."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen