Stramaccioni: "Nu opgeven zou onvergeeflijk zijn"

11 maart 2013, 09:19

Het zijn zware tijden voor Inter. Enkele dagen na de 3-0 nederlaag tegen Tottenham Hotspur in de Europa League, ging de ploeg uit Milaan in de eigen competitie thuis met 0-1 onderuit tegen Bologna. De formatie van coach Andrea Stramaccioni zakt hierdoor naar de vijfde plaats en lijkt voorlopig afgehaakt in de strijd om CL-voetbal.

Inter heeft nu vier punten achterstand op nummer drie AC Milan, terwijl Napoli en vooral Juventus al uit het zicht verdwenen zijn. Er is echter nog niets verloren, stelt Stramaccioni. "We hebben tegen Bologna een kans laten liggen, maar er zijn nog tien wedstrijden te spelen. Pas aan het eind van het seizoen kan een oordeeld geveld worden", zegt de coach in Italiaanse media. "We mogen nu niet opgeven en de handdoek in de ring gooien, dat zou onvergeeflijk zijn. Natuurlijk mogen we nu boos en teleurgesteld zijn, maar we hebben nog tijd om deze uitglijder goed te maken."

Om een plek in de voorronde van de Champions League te veroveren, moet Inter bij de eerste drie eindigen. Valt de ploeg buiten de top-vijf, en dat is gezien de stand niet ondenkbaar, dan speelt het volgend seizoen helemaal geen Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen