Rutten: "ADO Den Haag heeft vertrouwen"

15 maart 2013, 18:32   Bijgewerkt: 15 maart 2013, 19:23

Fred Rutten, trainer van Vitesse, is op zijn hoede voor ADO Den Haag. Zaterdag zijn de Arnhemmers te gast in het Kyocera Stadion. Afgelopen weekeinde zegevierden ze met 0-1 bij FC Twente.

"Twente-uit was ook een lastige uitwedstrijd, maar het verschil is dat ADO Den Haag vertrouwen heeft", zegt Rutten tegen Omroep Gelderland. Vitesse staat slechts drie punten achter op koploper Ajax. Rutten probeert vragen over de titelkansen van zijn team gevat in de kiem te smoren. "Voor mij is PSV titelkandidaat nummer één. Maar dat wil niet zeggen dat zij kampioen worden, haha."

Tegen FC Twente viel verdediger Tomas Kalas uit met een dijbeenblessure, maar de Tsjech kan spelen tegen ADO. Jan-Arie van der Heijden (knie) ontbreekt wel.

Bij ADO staat verdediger Ramon Leeuwin voor het eerst sinds december 2011 in de basis. Hij was lang uit de roulatie vanwege een knieblessure. Kenneth Omeruo (ziek) en Mike van Duinen (hamstring) zijn twijfelgevallen bij de Residentieclub. Dion Mallone en Tom Beugelsdijk doen als gevolg van een schorsing sowieso niet mee.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen