Balotelli blijft scoren voor AC Milan

17 maart 2013, 17:00   Bijgewerkt: 17 maart 2013, 17:23

Mario Balotelli blijft van grote waarde voor AC Milan. De winteraankoop hielp de Rossoneri zondag met twee doelpunten aan een thuiszege op degradatiekandidaat Palermo. Het werd 2-0 in het eigen San Siro.

Balotelli opende in de achtste minuut de score uit een zelf verdiende strafschop. Na 66 minuten tekende hij ook voor de 0-2. Balotelli heeft nu zeven keer gescoord voor Milan, in zes Serie A-duels. Zijn team is in 2013 nog ongeslagen.

Napoli, concurrent van Milan in de strijd om de tweede plaats, boekte de eerste zege sinds vijf wedstrijden. Op eigen veld werd Atalanta Bergamo met 3-2 aan de kant gezet. De Partenopei kwam via Edinson Cavani, die al ruim anderhalve maand niet meer had gescoord, twee keer op voorsprong. Maar Atalanta kwam telkens langszij. Goran Pandev maakte in de 82ste minuut het verschil.

Fiorentina speelde een vergelijkbare wedstrijd. La Viola gaf in eigen huis tegen Genoa eveneens twee keer een voorsprong weg, maar won ook met 3-2. Mattia Cassani hielp zijn oude werkgever dertien minuten voor tijd onbedoeld een handje door de bal in eigen doel te werken bij een corner. Kort daarvoor was Genoa, dat steeds beter werd, met tien man komen te staan. Andrea Bertolacci kreeg rood.

Door de resultaten verandert er weinig in de stand. Napoli staat tweede met 56 punten, Milan en Fiorentina volgen met respectievelijk 54 en 51 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen