Mendes da Silva traint mee bij NAC Breda

18 maart 2013, 18:59

David Mendes da Silva sluit dinsdag aan bij de selectie van NAC Breda. De 30-jarige middenvelder zit momenteel zonder club en heeft zijn oude ploeg gevraagd of hij zijn conditie in Breda op peil mag houden. De technische leiding heeft het verzoek ingewilligd, zo meldt Omroep Brabant maandag.

"We krijgen vaker dit soort verzoeken en normaal doen we dit niet, maar voor David maken we een uitzondering", aldus technisch directeur Jeffrey van As, die verder aangaf nog altijd gecharmeerd te zijn van de kwaliteiten van Mendes da Silva.

Zelf was de zevenvoudig international alvast enthousiast over zijn terugkeer op het Bredase veld, na de afgelopen maand alleen maar in de sportschool te hebben gezeten. "NAC bedankt. Heb er zin in", twitterde hij maandag.

Tussen 2004 en 2006 kwam Mendes da Silva ook al uit voor de ploeg uit Breda. Destijds speelde hij samen met onder meer Nebosja Gudelj, de huidige trainer bij NAC. In 2006 stapte hij over naar AZ, waar hij vier seizoenen speelde. In 2010 nam het Oostenrijkse Salzburg hem over van de Alkmaarders. Bij die club werd zijn contract een maand geleden ontbonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen