Groep H: Engeland geeft San Marino pak slaag

22 maart 2013, 23:18   Bijgewerkt: 22 maart 2013, 23:49

De spelers van San Marino lieten vooraf weten enorm uit te kijken naar de thuiswedstrijd tegen Engeland in de WK-kwalificatiecyclus, maar ze hebben niet voor een verrassing kunnen zorgen. De voetbaldwerg ging vrijdag voor eigen publiek met maar liefst 8-0 onderuit tegen de equipe van manager Roy Hodgson.

Jermain Defoe was ondanks de monsterscore de enige speler die twee keer op het scoreformulier wist te komen. Alex Oxlade-Chamberlain, Ashley Young, Frank Lampard, Wayne Rooney en Daniel Sturridge scoorden ieder één keer. Alessandro Della Valle opende in de twaalfde minuut onbedoeld de score met een eigen goal.

Oekraïne won in Warschau het onderonsje met Euro 2012-medeorganisator Polen met 1-3. Dankzij Andriy Yarmolenko en Oleg Gusev stond het binnen zeven minuten al 0-2. Lukasz Piszczek bracht tien minuten later de spanning terug, maar het slotakkoord was voor de gasten. Roman Zozulya tekende op slag van rust voor de 1-3. Door een doelpunt van Mirko Vucinic won Montenegro met 0-1 bij Moldavië.

Montenegro blijft daardoor verrassend bovenaan in groep H, met dertien punten uit vijf duels. Engeland staat met elf punten tweede. Oekraïne nestelde zich naast Polen op de derde plek. Beide landen hebben, met nog een wedstrijd tegoed, vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen