Mertens heeft 'dubbel gevoel': "Wissel niet leuk"

27 maart 2013, 09:22

België zette dinsdag tegen Macedonië een volgende stap richting het WK (1-0), maar bij Dries Mertens kon er amper een lachje vanaf. De vleugelaanvaller van PSV was vooral teleurgesteld over het feit dat hij al na 45 minuten gewisseld werd.

"Ik ben tevreden met de drie punten. Maar ik heb een dubbel gevoel, ik vond dat ik in de eerste helft goed speelde. Dan kom je in de pauze de kleedkamer binnen, en dan hoor je dat je gewisseld wordt, zonder verdere uitleg. Dat is niet leuk", zegt Mertens, die vervangen werd door spits Kevin Mirallas, in de Belgische krant De Morgen.

Mertens erkent dat België het, toen hij op het veld stond, lastig had met Macedonië. "In de eerste helft hadden we niet veel kansen, behalve een paar afstandsschoten. De Macedoniërs hadden echt een muur neergezet, het was moeilijk om daar doorheen te komen. In de tweede helft zie je dat ze zelfs bij een 1-0 stand blijven verdedigen. Toch kwam er meer ruimte, waardoor je één-tegen-éénsituaties krijgt. Het is jammer dat ik dan niet meer op het veld stond. Maar het gevoel van de zege overheerst toch."

Eden Hazard maakte in de tweede helft het winnende doelpunt voor de Belgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen