Bosz kijkt weer omhoog: "Veel hangt af van zondag"

29 maart 2013, 15:23

Precies drie weken nadat hij liet weten dat zijn team voorlopig maar naar beneden moest kijken, richt Heracles Almelo-coach Peter Bosz zijn blik weer naar boven. Twee zeges op rij hebben er voor gezorgd dat de play-offs weer in het vizier zijn.

"Nadat we in Den Haag verloren vond ik het heel reëel om alleen naar onderen te kijken", zegt de coach op de officiële website van zijn ploeg. "De ploegen onderin kwamen behoorlijk dichtbij. Vervolgens hebben we zelf door te winnen van NEC en VVV Venlo zes punten gehaald en dat is reden om weer naar boven te kijken."

"Met 34 punten hebben we twee punten minder dan de nummers zeven en acht. Dan is het reëel om weer naar boven te kijken", vindt Bosz. "Maar dat denk ik nu, want over twee weken kan alles weer anders zijn. Veel zal afhangen van de wedstrijd van zondag tegen AZ. Als we winnen dan houden we de play-offs in het vizier, zo niet dan hoeven we daar waarschijnlijk niet meer naar te kijken. We hebben natuurlijk ook geen gemakkelijk slotprogramma. We gaan er alles aan doen om te winnen en dus om kans op de play-offs te houden. Als dat lukt wordt het zeer interessant."

Tegen AZ kan Heracles niet beschikken over de geschorsten Thomas Bruns, Kwame Quansah en Christian Dorda. Bovendien is Bart Schenkeveld geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen