Babel in wedstrijdselectie Ajax, Poulsen ontbreekt

29 maart 2013, 15:39   Bijgewerkt: 4 december 2023, 17:15

Ryan Babel kan zijn rentree maken bij Ajax. De ervaren aanvaller is door coach Frank de Boer opgenomen in de selectie voor de thuiswedstrijd tegen NEC. Christian Poulsen is daarentegen niet van de partij. De ervaren Deense middenvelder kampt met een blessure aan zijn hamstring, meldt de Amsterdamse club.

De laatste keer dat Babel in actie kwam voor Ajax, was half januari tegen Feyenoord (3-0). Sindsdien hield een knieblessure de 26-jarige aanvaller aan de kant. Klaar voor een basisplaats is Babel nog niet, maar De Boer doet graag een beroep op hem. "Misschien dat we hem de laatste twintig á dertig minuten inzetten", zegt hij.

Naast Babel keren ook Joël Veltman en Mitchell Dijks na een blessureperiode terug in de selectie. De van FC Barcelona gehuurde Isaac Cuenca ontbreekt nog.

Als Ajax zondag wint van NEC, zet het weer een volgende stap richting een derde opeenvolgende titel. Zeker omdat concurrenten Feyenoord en PSV dit weekend lastige uitwedstrijden hebben. Toch wil De Boer daar niet te veel aan denken. "Je moet zo min mogelijk vooruit kijken. Het moet niet zo zijn dat je achteraf, na een minder resultaat, al bezig was met de wedstrijd erna. Dat heb ik de spelers ook duidelijk gemaakt voor de training van vandaag: leef van wedstrijd tot wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen